Collectie
Knoflookcapsules 100% reukloos. Knoflook wordt al eeuwenlang gebruikt. Het zijn met name de specifieke geur en krachtige smaak waarmee knoflook een duidelijke stempel drukt op gerechten. Knoflook heeft een breed werkingsgebied.
Koekkruiden is een overheerlijke mengsel van verschillende kruiden, zoals o.a. kaneel, kruidnagel en gemberpoeder. Dit mengsel is ideaal voor het maken van koekjes. Daarnaast is het een heerlijke toevoeging aan bijvoorbeeld muffins, taarten en havermout.
Koemis Koetjing wordt ook wel Java thee genoemd. Koemis koetjing komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, ondermeer uit Java. Het struikje groeit daar uit tot een ongeveer zestig centimeter hoge plant en draagt blauwe of witte bloemetjes.
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Kokos chips wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het kokosvlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geschaafd tot ‘chips’. Heerlijk uit de hand, door een notenmix, door de yoghurt of door koek of krentenbrood beslag.
Deze extra virgin kokosolie wordt koudgeperst uit vruchtvlees van kokosnoten. Door deze methode blijven voedingswaarden, smaak en geur nog lekker behouden. Daardoor is het ook geschikt om mee te bakken!
Kokos olie staat bekend om de verzorgende en verzachtende eigenschappen voor huid en haar. Deze zeep voedt de huid en droogt de huid niet uit. Ook geschikt voor het haar. PH neutraal. Zonder synthetische toevoegingen. Deze zeep wordt cold process verzeept
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Zwarte komijnzaadjes geven gerechten een bijzondere nootachtige smaak. Laat ze vanaf het begin mee sudderen of bakken zodat de typische smaak en geur vrij komt.
Korianderblad is onmisbaar in de keuken. Dit kruid kan worden gebruikt in zowel zoete als in pittige gerechten. Het heeft een intense smaak.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
Korianderzaad past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderzaad heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.