Collectie
L-Glutamine is het meest voorkomende niet-essentiële aminozuur in het menselijk lichaam. Niet-essentieel betekent dat het lichaam dit aminozuur zelf kan aanmaken. De meeste aanmaak vindt plaats in spieren, longen, hersenen en vetweefsel.
L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding.
Lysine is een essentieel aminozuur en is daarmee één van de acht aminozuren die ons lichaam niet kan maken, dus we zijn volledig afhankelijk van onze voeding om aan voldoende lysine te komen.
L-Lysine is een aminozuur. Lysine komt veel voor in avocado, vis, havervlokken, peulvruchtensoepen, zwarte bonen, mungbonen en kiemplanten zoals taugé.
L-Lysine scharen we onder de zogenoemde essentiële aminozuren, wat betekent dat ons lichaam niet in staat is deze stof aan te maken uit andere aminozuren. We zijn voor toereikende l-lysine niveaus dus volledig afhankelijk van inname via de voeding.