Havermout glutenvrij
Vitabron Havermout glutenvrij
De havermout van Vitabron wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is. Het verschil tussen havermout en havervlokken is de grootte van de vlok. Bij havermout wordt de haverkorrel door midden geknipt met een knipper. Hierdoor ontstaat een kleinere vlok met een kortere kooktijd. Havermout is ideaal voor heerlijke en gezonde pap, maar ook voor zelfgemaakte muesli, glutenvrij bakken of koken, of het toevoegen aan je smoothie voor extra vezels.
Kenmerken van glutenvrije havermout
Glutenvrij
100% volkoren
geproduceerd met 100% hernieuwbare energie
Ingrediënten:
100% volkoren HAVERmout glutenvrij
Voedingswaarde / 100 g
Energie 1530 kJ (365 kcal)
Vet 6,9 g
- waarvan verzadigd 1,2 g
Koolhydraten 56 g
- van welke suikers 1,3 g
Voedingsvezels 10 g
Eiwitten 14 g
Zout 0 g