Kaneel Ceylon gemalen
Kaneel Ceylon past zowel bij zoete als bij hartige gerechten. Het heeft een zachte, milde smaak en een heerlijk aroma.
Het belangrijkste verschil tussen deze Ceylon en Cassia is het gehalte coumarines. Cassia bevat ca. 2g tot 5g coumarines terwijl Ceylon kaneel slechts ca. 0,015g coumarines bevat.Je kunt makkelijk de bovengrens voor coumarine overschrijden als je veel Cassia kaneel binnenkrijgt. In veel gevallen kun je de dagelijkse limiet al overschrijden met een hoeveelheid van 1 tot 2 theelepels. Daarom kun je, als je regelmatig veel kaneel neemt beter Ceylon nemen in plaats van Cassia.
Ingrediënten: Kaneel Ceylon Gemalen
Allergenen: Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.
Reviews
- Gepost door: Ditje op 3 Juni 2023
Kaneel Ceylon, prima kwaliteit.
...Kaneel Ceylon, prima kwaliteit.
- In Ceylon kaneel zit bijna geen Coumarine.
- Geen
Lees meerLees minder - Gepost door: greet v. op 25 Maart 2019prima van smaak
- Gepost door: Wendy op 9 Januari 2018Ruikt heerlijk en de smaak is zeer goed.