Kerrie Engels
Productomschrijving
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Ingrediënten: koenjit, korianderzaad, peper zwart, cayenne, fenegriek, komijn, karwij, kruidnagel, gember, laurierblad, mosterdmeel, dille, rozemari...
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Ingrediënten: koenjit, korianderzaad, peper zwart, cayenne, fenegriek, komijn, karwij, kruidnagel, gember, laurierblad, mosterdmeel, dille, rozemarijn, tijm, galangawortel en venkel.
Allergenen: Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.
Toon meer
Toon minder