Korianderzaad
Productomschrijving
Korianderzaad (ketoembar)
Korianderzaad past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderzaad heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.De hele korianderzaden hebben een sterker aroma dan het gemalen korianderpoeder.Gebruik:Rooster de korianderzaden lichtjes in de pan en kneus vervolgen voor nog meer smaak. Korianderzaden kunnen ook puu...
Korianderzaad (ketoembar)
Korianderzaad past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderzaad heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
De hele korianderzaden hebben een sterker aroma dan het gemalen korianderpoeder.
Gebruik:
Rooster de korianderzaden lichtjes in de pan en kneus vervolgen voor nog meer smaak. Korianderzaden kunnen ook puur, ongeroosterd aan gerechten worden toegevoegd.
Ingrediënten:
Korianderzaad (ketoembar)
Allergenen:
Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.
Toon meer
Toon minder