Kruiden & Theeën
Een thee met 100% natuurlijke kruiden, die je lichaam kunnen ondersteunen bij het afdrijven van overtollig vocht.
Koemis Koetjing wordt ook wel Java thee genoemd. Koemis koetjing komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, ondermeer uit Java. Het struikje groeit daar uit tot een ongeveer zestig centimeter hoge plant en draagt blauwe of witte bloemetjes.
Zuurbalans/ontzuring thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door verschillende factoren.
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Dit unieke mengsel is samengesteld door Maria Treber (Oosterijkse natuurgeneeskundige), dit is een heerlijke kruidenthee, voor het gehele gezin, met wel 27 soorten kruiden.
Ontzuringskruiden thee kan een positieve bijdrage leveren aan het afvoeren van zuren in het lichaam. Het zure-base evenwicht in het lichaam is van essentieel belang voor een goede gezondheid en kan verstoord worden door verschillende factoren.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
Jacob Hooy Detox thee is een heerlijke frisse groene thee met een uitgebalanceerd complex van diverse kruiden waaronder mariadistel, paardenbloem en brandnetel.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Bonenkruid Gerist is licht peperig van smaak en goed te combineren met tuin-, snij- en sperziebonen. En geeft daarnaast een smaakboost aan stevige winterkost zoals zuurkool.
Za’atar is een smaakvol kruidenmengsel uit het Midden-Oosten. Za’atar is toe te passen in veel verschillende gerechten zoals groenten, vis en vlees en het mengen met olijfolie voor een heerlijke dip.