Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.
Rommelkruid rood is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes. Deze heerlijk geurende kruiden geven de originele smaak en roze kleur aan balkenbrij.
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Goulash kruiden bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, en er is geen zout aan toegevoegd.
Heerlijke kipkruiden zonder zout en smaakversterkers, geven een lekkere kruidige smaak aan uw kipgerecht
Rommelkruid bruin is een mengsel van een aantal kruiden. Het wordt onder andere gebruikt bij de bereiding van balkenbrij en Rotterdamse kruidbroodjes, maar ook in bepaalde recepten voor koekjes. Maar is ook lekker over het vlees.
Frambozenblad wordt gedronken ter ondersteuning tijdens en na de zwangerschap.
Dit is een heerlijke mix van Italiaanse specerijen en kruiden om je gerecht een Italiaans tintje te geven. Deze kruiden zijn heerlijk om toe te voegen aan je Italiaanse schotels en gerechten zoals, pasta, pizza, lasagne, tomatensaus en gehakt schotels.
Nootmuskaat heeft een sterk aromatisch smaak, warm en scherp tegelijk. Je kunt het ook wel vergelijken met de kruidige smaak van foelie. De warme, maar sterke smaak komt het beste tot zijn recht als je het na de bereiding over je gerechten gebruikt.
Komijn is uitstekend te gebruiken in Mexicaanse of Indiase gerechten. Tevens toepasbaar in gerechten voor de grill of barbecue. Komijn heeft een kenmerkende aromatische geur met noot-peperachtige smaak.
Vleeskruiden zonder zout of smaakversterkers, een fijne kruidenmix voor het op smaak brengen van vlees.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Overige categorieën in Kruiden & Theeën
Kruiden & Specerijen
Wij vinden dat kruiden en specerijen puur moeten zijn zonder toevoeging van andere smaakversterkers. Wat overblijft zijn pure geuren, kleuren en smaken.