Kruidenmengsels
Gehaktkruiden zonder zout en smaakversterkers, deze kruidenmix is voor het maken van het lekkerste gehakt.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Deze marokkaanse kruidenmengsel Ras El Hanout heeft een warme en intense smaak. Het is gemakkelijk te gebruiken bij tajines, couscous en (lams) vlees gerechten.
Bami kruidenmengsel is een absolute must bij gebakken bami. Een kruidenmix die eenvoudig en snel de smaken van de Indonesische en Aziatische keuken geven. Zonder zout of smaakversterkers.
Shoarmakruiden is een heerlijke kruidenmix voor shoarma. Het geeft een lekkere authentieke smaak aan shoarma, kebab en pita.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Mexicaanse Mix is een heerlijke basis om gehakt te kruiden voor bij de taco's of om een (kidney) bonenschotel te maken.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Dit is een heerlijke mix van Italiaanse specerijen en kruiden om je gerecht een Italiaans tintje te geven. Deze kruiden zijn heerlijk om toe te voegen aan je Italiaanse schotels en gerechten zoals, pasta, pizza, lasagne, tomatensaus en gehakt schotels.
Chilipoeder is de verzamelnaam voor een pikant meervoudig specerijenmengsel. Gebruik chilipoeder om uw Chili Con Carne nog iets lekkerder te maken.
Cajunkruiden zonder zout en smaakversterkers geven jouw gerechten extra smaak met de pittige en kruidige smakencombinatie. Het wordt vooral gebruikt bij vleesgerechten maar past ook prima bij groentes en in sauzen.