Kruiden & Theeën
Vleeskruiden zonder zout of smaakversterkers, een fijne kruidenmix voor het op smaak brengen van vlees.
Met speculaaskruiden kunt u de lekkerste speculaas maken. Maar deze kruiden zijn ook te gebruiken voor in verschillende baksels.
Nasikruiden zonder zout en smaakversterkers, geeft ieder rijstgerecht smaak.
Macaroni/Spaghetti kruiden zonder zout of smaakversterkers. Alleen met 100% natuurlijke ingrediënten. Geeft ieder pastagerecht smaak.
Korianderpoeder past zowel in zoete als in pittige gerechten. Korianderpoeder heeft een warme, kruidige en nootachtige smaak.
De smaak van kerrie komt het beste tot zijn recht als het kruidenmengsel eerst heet gebakken wordt met bijvoorbeeld fijn-gesneden ui, en daarna pas aan de groente of het het vlees wordt toegevoegd.
Foelie kunt u toevoegen aan zowel zoete desserts zoals pudding en rijstpap als hartige gerechten zoals vis, stoofvlees, soepen en sauzen. Gebruik foelie in plaats van nootmuskaat voor een iets zachtere en subtielere smaak.
Peper wordt de 'koning van de specerijen' genoemd, omdat het van alle kruiden het meest wordt gebruikt in het westen. De peper 4 seizoenen is heerlijk om toe te passen aan vlees- en visgerechten, marinades, sauzen en garnering.
De verwarmende thee van Piramide geeft je een verwarmend gevoel. Het is een heerlijke biologische groene thee met kaneel en sinaasappel. De groene theeën van Piramide zijn met zorg samengesteld.