Ontbijtproducten
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Deze havermout wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is.
Deze havervlokken zijn grof van structuur. Een voedzame graan met veel eiwit en vezels.
Haverzemelen zijn directe familie van de veel bekendere havervlokken, die dagelijks in heel wat ontbijtkommen belanden. De zemelen vormen het buitenste laagje rondom de haverkorrel. Haverzemelen zijn vezelrijk.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta met rozijnen smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Eet je graag iets hartigs op brood, maar wil je eens iets anders dan pindakaas? Deze geroosterde hazelnootpasta smeert en smaakt heerlijk. Je kunt ermee dippen, smeren of als basis gebruiken voor je sausje of dressing.
Bijenhof Honingkoek gesneden een heerlijk malse honingkoek geproduceerd volgens een oud en beproefd recept.
Kastanje honing is een roodbruine, donkere honing met een heerlijke nootachtige smaak. Deze honing is ideaal voor liefhebbers van een sterke maar niet al te zoete honing en staat bekend om zijn licht bittere nasmaak.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Klaverhoning is een witte crèmehoning met een heerlijke aromatische geur en een licht karamelachtige smaak. Deze honing is bijzonder geliefd bij kinderen, en wordt daarom ook wel 'kinderhoning' genoemd.
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Kokos chips wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het kokosvlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geschaafd tot ‘chips’. Heerlijk uit de hand, door een notenmix, door de yoghurt of door koek of krentenbrood beslag.
Barnhouse Krunchy pur haver zonder toegevoegde suikers
Gebroken lijnzaad is 100% puur en bevat geen toegevoegde stoffen. Lijnzaad is een plantaardige bron van omega-3 vetzuren.
Lijnzaad is het zaadje van de vlasplant. Het heeft een nootachtige, enigszins bittere smaak. Lekker als ingrediënt in brood, muesli, koekjes en soepen. Eventueel roosteren in een droge koekenpan.
Lijnzaadolie is bijzonder rijk aan omega-3-vetzuren, in de vorm van alfa-linoleenzuur. Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Lijnzaadolie kunt u gebruiken in yoghurt met mesli, smoothies, verse sa
Lindehoning is een geelgroen tot donkergele honing met, volgens fijnproevers, een muntachtige nasmaak.
Deze glutenvrije meergranencrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel, boekweitmeel en gierstmeel, wat voor een heerlijke smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Een gezonde muesli vol granen, noten, zaden en gedroogde vruchten brengt je stofwisseling en spijsvertering mooi op gang.
Muesli met rozijnen is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken en rozijnen. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen.