Ontbijtproducten
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerlijk hartige smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze witte amandelpasta van Horizon bestaat voor 100% uit amandelen, verder niets! Het bruine vliesje is voor de verwerking van de amandelen gehaald, vandaar de witte kleur. De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van raw cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend geroosterd, gepeld en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
Woudhoning is een donkere, sterk kruidige honing. In tegenstelling tot de meeste honingsoorten, is woudhoning geen nectarhoning. Net als dennenhoning wordt woudhoning door bijen verzameld als honingdauw.
Zwarte tahin is gemaakt van ongepeld, zwart sesamzaad dat wordt geroosterd en gemalen. Het is intenser van smaak en een blinkvanger vanwege zijn bijzondere kleur. Te gebruiken in zowel hartige als zoete gerechten.