Natuurvoeding
Deze Sultana rozijnen zijn afkomstig van de pitloze sultana druiven. Doordat er geen zwavel is toegevoegd aan deze sultana rozijnen zijn ze bruin van kleur.
Deze ongebrande pecannoten zijn een lekkere snack. Ook lekker in een salade of door de muesli.
Lijnzaad is het zaadje van de vlasplant. Het heeft een nootachtige, enigszins bittere smaak. Lekker als ingrediënt in brood, muesli, koekjes en soepen. Eventueel roosteren in een droge koekenpan.
Kokos chips wordt gemaakt van verse kokosnoten. Het kokosvlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geschaafd tot ‘chips’. Heerlijk uit de hand, door een notenmix, door de yoghurt of door koek of krentenbrood beslag.
Gerst is een van de oudste cultuurgranen. Van alle granen heeft het de kortste groeiperiode. Gerst is een bedekt graan, d.w.z. dat de korrel is vergroeid met de kroonkafjes. Om gerst eetbaar te maken, moeten deze kroonkafjes eerst verwijderd worden.
Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.
Amandelschaafsel is zeer geschikt om mee te bakken. Gebruik het als decoratie voor uw appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert. Amandelschaafsel smaakt ook erg goed in combinatie met hartige gerechten en salades.