Natuurvoeding
Cenovis bouillonblokjes voor een heldere (drink)bouillon. Ideaal voor het verfijnen en kruiden van soepen, groenten en sauzen. Plantaardig, glutenvrij, fijnkorrelig en goed oplosbaar.
Crombach Appelstroop is gemaakt van uitsluitend hoogstamfruit. Betreft oude fruitsoorten die speciaal geschikt zijn voor de stroopbereiding. Deze rassen geven de stroop een eigen smaak.
Kokosbloesemsuiker is niet-geraffineerd. De suiker wordt gemaakt van de bloesem van de kokospalm en smaakt lekker zoet. Je kunt kokosbloesem suiker gebruiken zoals je gewone suiker zou gebruiken.
Muesli met rozijnen is een ontbijtproduct bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken, gerstevlokken en rozijnen. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd aan de Muesli met rozijnen.
Fruithoning heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een fruitige smaak en een lichte kleur. Het is wat minder zoet dan andere honingsoorten.
Ons sap is een volwaardig natuurproduct op ambachtelijke wijze bereid zonder enige toevoeging. Zo uit onze natuur in de fles en dat proeft U.
Balsemienhoning heeft een heerlijke geur en zachte smaak. Het is een lichte honing die lang vloeibaar blijft.
Dode zeezout bevat een unieke hoge concentratie mineralen zoals magnesium en natrium, die al eeuwen bekend staan om de positieve werking op ons lichaam. Een dode zeezoutbad verhoogt de huidhydratatie en vermindert ruwheid en roodheid van de huid.
Lijnzaadolie is bijzonder rijk aan omega-3-vetzuren, in de vorm van alfa-linoleenzuur. Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Lijnzaadolie kunt u gebruiken in yoghurt met mesli, smoothies, verse sa
Bijenhof Honingkoek gesneden een heerlijk malse honingkoek geproduceerd volgens een oud en beproefd recept.
Deze havermout wordt gemaakt van haver van Finse bodem. De vlokken worden gemaakt met 100% hernieuwbare energie. Havermout heeft natuurlijk dezelfde kenmerken als havervlokken. Voor beide vlokken geldt namelijk dat haver de basis is.
Op zoek naar een glutenvrije mayonaise? Met deze frisse en romige variant van Vetera zit je helemaal goed! Gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten en smaakt heerlijk op friet, als basis voor een dipsaus of in combinatie met sla of rauwkorst.
De basis voor een heerlijke jus. Nog lekkerder wordt de jus als u er verse of gedroogde kruiden, gefruite ui of paprika aan toevoegt.
Deze extra virgin kokosolie wordt koudgeperst uit vruchtvlees van kokosnoten. Door deze methode blijven voedingswaarden, smaak en geur nog lekker behouden. Daardoor is het ook geschikt om mee te bakken!
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en kikkererwtenmeel, wat voor een subtiele smaak van kikkererwten zorgt. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.