Natuurvoeding
Een neutraal deeg van spelt met granenstroop met een heerlijke vulling van abrikozen en rozijnen. Koekjes van Billy's farm zijn biologisch, veganistisch en gemaakt met graan- en fruitsiropen in plaats van geraffineerde suiker.
Superfruit mix is een heerlijk mengsel om zo te eten, of om door de muesli, smoothie of havermout te doen.
Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, is milieuvriendelijk, bevat flavonoïden, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerlijk hartige smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Deze glutenvrije havercrackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van havermeel, rijstmeel, water en zeezout, verder niks! De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon een knapperig tussendoortje.
Jori pindakaas is een klassieker. Heerlijke pure pindakaas gemaakt van geroosterde pinda's en zeezout.
Pure glutenvrije tahin zonder zout. Gemaakt van uitsluitend vers geroosterd en gemalen biologisch sesamzaad. Lekker op brood en crackers.
De ene noot is de andere niet. En dus is de ene notenpasta de andere niet. Wist je dat pindakaas alleen maar uit geroosterde pinda's hoeft te bestaan? In deze pindakaas zitten nog lekker krokante stukjes.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Deze amandelpasta van Horizon bestaat uit geroosterde amandelen en een klein beetje zeezout, verder niets! De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten!