Natuurvoeding
Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.
Zonnebloempitten krijgen nog meer smaak wanneer je ze even roostert. Ze zijn dan extra lekker in salades en hartige of zoete gerechten, maar ook in een vegetarische stamppot met andere noten.
Speltvlokken worden gemaakt uit de volledige speltkorrel en worden koud geplet. Speltvlokken zijn rijk aan eiwitten, ze bevatten van nature meer eiwitten dan tarwe.
Speltbloem is een veelzijdig en smaakvol basis ingrediënt voor brood, koekjes en taarten. Spelt behoort tot de oudste graansoorten ter wereld. Na de opkomst van tarwe in de achtiende eeuw, is spelt lange tijd in onbruik geweest.
Heerlijke zachte pruimen zonder pit. Lekker door bijvoorbeeld (plantaardige) yoghurt/drink, door een salade, door cake/taart en bij wildgerechten.
Met hun volle, nootachtige smaak geven pijnboompitten je gerecht net dat beetje extra pit. Ze zijn een bron van vezels, bevatten plantaardige eiwitten en goede, onverzadigde vetten.
Gebroken lijnzaad is 100% puur en bevat geen toegevoegde stoffen. Lijnzaad is een plantaardige bron van omega-3 vetzuren.
Groene linzen zijn groter dan rode linzen en hebben een rijke erwtensmaak. Van alle linzen behouden groene linzen het best hun vorm en zitten boordevol vezels en plantaardige eiwitten.
Stuifmeel is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan.
Amandelmeel is lichtverteerbaar, koolhydraatarm en past prima binnen een koolhydraatarme levenstijl/dieet. Amandelen zijn ook een goede bron van goede vetten en hoogwaardige proteinen.
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.
Himalayazout is een ongeraffineerd en natuurzuiver kristalzout afkomstig uit het Himalaya-gebergte. Dit oerzout heeft geen enkele chemische bewerking heeft ondergaan, en is de perfecte vervanger voor keukenzout.
Himalayazout is een ongeraffineerd en natuurzuiver kristalzout afkomstig uit het Himalaya-gebergte. Dit oerzout heeft geen enkele chemische bewerking heeft ondergaan, en is de perfecte vervanger voor keukenzout.
Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden.
De gojibes is een bijzonder voedzame bessensoort die van oorsprong uit China afkomstig is. Gojibessen zijn een bron van eiwit en rijk aan ijzer en hebben een friszure smaak. Heerlijk in ontbijtgranen, salades, smoothies, thee of zelfgemaakte chocolade. Je
Tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en zonder smaakverlies. La BIO IDEA tomatenpuree is dubbel geconcentreerd, dat wil zeggen dat hij 22% droge
Onze cornflakes bevatten enkel geroosterde maïsvlokken en dus geen toevoegingen zoals suiker en zout. Cornflakes zijn licht geroosterde maïsvlokken. Hierdoor krijgen cornflakes hun bekende krokante beet.