Versnaperingen
Onze ongezwavelde abrikozen zijn afkomstig uit Turkije. Daar worden ze gedroogd op een natuurlijke manier. Doordat er geen zwavel aan is toegevoegd worden ze een beetje bruinig van kleur. Zwavel word namelijk toegevoegd om de kleur te behouden.
Een neutraal deeg van spelt met granenstroop met een heerlijke vulling van abrikozen en rozijnen. Koekjes van Billy's farm zijn biologisch, veganistisch en gemaakt met graan- en fruitsiropen in plaats van geraffineerde suiker.
Amandelschaafsel is zeer geschikt om mee te bakken. Gebruik het als decoratie voor uw appeltaart, slagroomtaart, ijs of dessert. Amandelschaafsel smaakt ook erg goed in combinatie met hartige gerechten en salades.
Deze rozijnen worden van de Dark Flame druif gemaakt. Dit is een grotere rozijnensoort. Ze zijn heerlijk zoet, ongezwaveld en een bron van vezels. Kortom een heerlijk. Ze zijn ook prima te gebruiken om mee te koken en te bakken.
Cacao poeder bevat van nature mineralen (magnesium, ijzer, chroom, mangaan, zink en koper) vitamine C, omega-6 vetzuren en vezels. Gemakkelijk in smoothies, desserts of gebak te verwerken.
Vivani Biologische melkchocolade 50% met kokosbloesem suiker. Deze romige chocoladereep wordt gezoet met kokosbloesemsuiker en heeft hierdoor een heerlijke karamelsmaak. Doordat de reep een cacaogehalte van 50% heeft, is de reep extra vol van smaak. Voor
Deze pure chocolade van Vivani bestaat voor 75% uit cacao en wordt gezoet met kokosbloesemsuiker. Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van smaak is. Puu
Je kan cranberry door yoghurt eten, bij noten, in muesli, je kan er een veenbessensaus van maken of ze lekker zo opeten.
Dadels zijn zeer goed te combineren is met noten. Ze kunnen worden verwerkt in cakes en desserts, maar zijn ook heerlijk in combinatie met hartige gerechten. Natuurlijk zijn dadels ook lekker als een tussendoortje.
De haverkoeken moerbei hennep van Billy's Farm zijn vegan en gezoet met koksbloesemsiroop. Lekker in combinatie met koffie of thee.
Deze bruine hazelnoten zijn puur natuur. Ze zijn ongeroosterd en ongezouten, en zijn zeer geschikt voor vrijwel ieder dieet.
Hennepzaad heeft een lekkere noot-achtig smaak, zeer geschikt om in smoothie of muesli verwerkt te worden. Het is een veelzijdig ingrediënt en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden.
Bijenhof Honingkoek gesneden een heerlijk malse honingkoek geproduceerd volgens een oud en beproefd recept.
Ja echt, deze koekjes zijn op basis van kikkererwtenmeel, en daar proef je niks geks van! De koekjes zijn nog steeds heerlijk knapperig, met lekkere stukjes chocolade. Glutenvrij genieten van dit tussendoortje!