Versnaperingen
Deze ongebrande pecannoten zijn een lekkere snack. Ook lekker in een salade of door de muesli.
Met hun volle, nootachtige smaak geven pijnboompitten je gerecht net dat beetje extra pit. Ze zijn een bron van vezels, bevatten plantaardige eiwitten en goede, onverzadigde vetten.
Pompoenpitten zijn erg lekker bij salades en een lekkere toevoeging aan een brood. Je kan ze roosteren in de pan en gebruiken als garnering voor diverse gerechten zoals een rauwkostschotel.
Heerlijke zachte pruimen zonder pit. Lekker door bijvoorbeeld (plantaardige) yoghurt/drink, door een salade, door cake/taart en bij wildgerechten.
Deze heerlijk pure chocolade van Vivani bestaat uit 92% cacao en een beetje kokosbloesemsuiker, verder niets! Voor deze chocolade wordt cacao uit Panama gebruikt, die een bijzonder milde smaak heeft. Dat zorgt voor een pure chocolade, die toch romig van s
Lovechock is 100% biologisch, past in een veganistisch dieet, is milieuvriendelijk, bevat flavonoïden, is melkvrij, sojavrij, glutenvrij, zonder geraffineerde suikers, gezoet met kokosbloesemnectar.
Deze Sultana rozijnen zijn afkomstig van de pitloze sultana druiven. Doordat er geen zwavel is toegevoegd aan deze sultana rozijnen zijn ze bruin van kleur.
Een heerlijke stroopwafel, gemaakt van tarwebloem, tarwestroop en maismoutstroop. Koekjes van Billy's farm zijn biologisch, veganistisch en gemaakt met graan- en fruitsiropen in plaats van geraffineerde suiker.
Zonnebloempitten krijgen nog meer smaak wanneer je ze even roostert. Ze zijn dan extra lekker in salades en hartige of zoete gerechten, maar ook in een vegetarische stamppot met andere noten.