Warme maaltijd
Linzen zijn zaden en vallen onder peulvruchten. Rode split linzen zijn rijk aan vezels. Rode linzen zijn sneller gaar dan andere soorten. Dit komt omdat het eigenlijk geschilde, bruine- of paarse linzen zijn. Net zoals spliterwten hoeven ze daarom ook
Runderbouillonblokjes van Natur Compagnie, zonder suiker en gist. Een lekkere basis voor allerlei gerechten. Van soepen tot sauzen en van pasta's tot andere gerechten die extra smaak kunnen gebruiken.
Tomatenpuree wordt gemaakt door tomatenpulp te concentreren. Dat gebeurt vacuüm (bij ca. 40 graden Celsius). Het indikken gaat op deze manier snel en zonder smaakverlies. La BIO IDEA tomatenpuree is dubbel geconcentreerd, dat wil zeggen dat hij 22% droge
La BIO IDEA tomatenstukjes zijn ideaal voor in sauzen, soepen en stoofschotels.
Zeezout wordt gewonnen uit de Middellandse Zee. Het zout wordt gezuiverd om eventuele verontreiniging te verwijderen. Daarbij blijven de mineralen en spoorelementen, die van nature aanwezig zijn in het zeewater, wel behouden er is geen jodium toegevoegd.
Zilvervliesrijst is volkorenrijst. Het heeft een milde, noot-achtige smaak en is taaier en voedzamer dan witte rijst, maar bederft wel sneller omdat de zemelen en de kiem die bij de productie van witte rijst verwijderd worden bederfelijke vetten bevatten.