Ingrediënten
Ingredienten kruidenmix 1:Zeezout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipoeder*, kaneel*Ingredienten kruidenmix 2:Rijstmeel*, zeezout, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, prei*,basilicum*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*.*van gecontroleerde biologische t...
Ingrediënten
Ingredienten kruidenmix 1:
Zeezout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipoeder*, kaneel*
Ingredienten kruidenmix 2:
Rijstmeel*, zeezout, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, prei*,basilicum*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*.
*van gecontroleerde biologische teelt
Allergie-informatie
Bevat: selderij
Voedingswaarde per 100 gram
Energie / kJ | |
Energie / kCal | |
Eiwit totaal | |
Koolhydraten totaal | |
Suikers | |
Vet totaal | |
Vet verzadigd | |
Zout | |
Bereidingswijze:
1. Kook de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze. Rasp de wortels en zet vast water (200 ml) klaar.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan.
Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, braadt u het gehakt goed door. Voeg de wortels toe en laat die kort meebakken. 3. Voeg het water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) en de tomatenpuree