Krokante bio crackers met aardamandel bio
Productomschrijving
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijsmeel en tijgernotenmeel. Deze tijgernoten (ook wel aardamandelen genoemd) geven een licht nootachtige smaak aan de crackers. De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Ingrediënten
Rijstemeel*, aardAMANDELmeel* (= t...
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijsmeel en tijgernotenmeel. Deze tijgernoten (ook wel aardamandelen genoemd) geven een licht nootachtige smaak aan de crackers. De crackers zijn een heerlijk glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Ingrediënten
Rijstemeel*, aardAMANDELmeel* (= tijgernootmeel*) 25%, zeezout,* = Biologisch
Voedingswaarden
Energie | 395 kcal (1666 kJ) |
Vet | 7.2 gram |
Vet verzadigd | 1.5 gram |
Koolhydraten | 72 gram |
Suikers | 6.2 gram |
Voedingsvezel | 7.5 gram |
Eiwit | 6.8 gram |
Zout | 0.5 gram |
Magnesium | 199 milligram |
IJzer | 3.4 milligram |
Toon meer
Toon minder