Nattokinase
Natto, een typisch Japans gerecht, ontstaat na een fermentatieproces van soja. De fermentatie wordt op gang gebracht door de bacterie Baccillus natto uit rijststrohalmen. Tijdens de fermentatie maakt deze bacterie tevens een uniek enzym ‘nattokinase’.
Samenstelling per maximale dosering van 3 vcaps | % RI* | |
Nattokinase | 150 mg | |
*RI = Referentie Inname |
Ingrediënten
Vulstof (microkristalijne cellulose, maltodextrine); Stabilisator (capsule: HPMC); nattokinase 50 mg (van SOJA (non-GMO).
Gebruik
1 tot 3 x per dag 1 capsule
Nattokinase niet gebruiken samen met anti-trombotica of anticoagulantia (‘bloedverdunners’), corticosteroïden of NSAID’s*. Dit kan het risico op bloedingen verhogen.
*NSAID’s zijn niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (pijnstillers/ontstekingsremmers), zoals bijvoorbeeld aspirine, celecoxib, diclofenac, ibuprofen, naproxen.
Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.