Mix voor Tagliatelle roomsausIngrediënten
Ingredienten Kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, rozemarijn*, peper*, karwij*, foelie*, nootmuskaat*, laurier*, piment*, jeneverbes*.Kruidenmix 2: Rijstmeel*, aardappelzetmeet*, zeezout, selderij*, ui*, rietsuiker*, wortel*, prei*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, salt), ...
Mix voor Tagliatelle roomsaus
Ingrediënten
Ingredienten
Kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, koriander*, oregano*, rozemarijn*, peper*, karwij*, foelie*, nootmuskaat*, laurier*, piment*, jeneverbes*.
Kruidenmix 2: Rijstmeel*, aardappelzetmeet*, zeezout, selderij*, ui*, rietsuiker*, wortel*, prei*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, salt), basilicum*, peterselie*, peper*, tijm*, zonnebloemolie*. *van gecontroleerde biologische teelt
Allergeneninformatie
Bevat soja
100% Natuurlijke ingrediënten
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie / kJ | |
Energie / kCal | |
Eiwit totaal | |
Koolhydraten totaal | |
Suikers | |
Vet totaal | |
Vet verzadigd | |
Zout | |
Bereidingswijze:
1. Kook de tagliatelle volgens algemene bereidingswijze. Snijd de champignons en courgette in schijven. Room en 100 ml water klaarzetten.
2. Doe 1 tot 2 eetlepels plantaardige olie (bijv. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antiaanbaklaag en verhit deze. Voeg zodra het aroma van de kruiden vrijkomt de champignons, groenten en ham toe en bak het geheel.
3. Voeg het water, de room en kruidenmix 2 toe (grote zak)