Krokante bio crackers met vijg bio
Productomschrijving
Gebruik
Een brood en koekje vervanger voor ontbijt, dessert of snack tussendoor.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijstmeel en vijgen, wat voor een heerlijk zoete smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.IngredientenRijstmeel*, vijgenpoeder* (17%)
*Biologisch
Gemiddelde voedingswaarde per
...
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt van rijstmeel en vijgen, wat voor een heerlijk zoete smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Ingredienten
Rijstmeel*, vijgenpoeder* (17%)
Ingredienten
Rijstmeel*, vijgenpoeder* (17%)
*Biologisch
Gemiddelde voedingswaarde per | 100 g |
Energie | 378 kcal / 1604 kJ |
Vet | 1,2 g |
- waarvan verzadigd | 0,2 g |
Koolhydraten | 82,0 g |
- waarvan suikers | 10,7 g |
Voedingsvezels | 5,8 g |
Eiwitten | 7,0 g |
Zout | 0,08 g |
Gebruik
Een brood en koekje vervanger voor ontbijt, dessert of snack tussendoor.
Toon meer
Toon minder