Venkelzaad gemalen
Productomschrijving
Venkelzaad (Foeniculum vulgare) gemalen is bruingeel van kleur, en lijkt qua smaak en geur enigszins op anijs. Venkelzaad wordt gebruikt voor het inmaken van onder andere augurken, haring, komkommer en uien. Daarnaast wordt venkel veel gebruikt in brood, soep en in visgerechten. Venkelzaad gemalen wordt veel gebruikt in diverse sauzen. Na het nutti...
Venkelzaad (Foeniculum vulgare) gemalen is bruingeel van kleur, en lijkt qua smaak en geur enigszins op anijs. Venkelzaad wordt gebruikt voor het inmaken van onder andere augurken, haring, komkommer en uien. Daarnaast wordt venkel veel gebruikt in brood, soep en in visgerechten. Venkelzaad gemalen wordt veel gebruikt in diverse sauzen. Na het nuttigen van een maaltijd bevordert venkel de spijsvertering en verfrist het de adem.
Ingrediënten: Venkelzaad gemalen
Allergenen: Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.
Toon meer
Toon minder