Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Klantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

Planten & Kruiden

Rode Gist Rijst

Monacoline K is een belangrijke werkzame stof in Rode gist rijst. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. 

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K. 

Filter
6 producten
Vitabron Rode Gist Rijst & Q10
VitabronRode Gist Rijst & Q10

Rode gist rijst is een gefermenteerde rijstsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt in de Aziatische keuken. De kenmerkende rode kleur wordt verkregen tijdens het fermentatieproces, waarbij de gist Monascus purpureus wordt gecultiveerd op rijst.

€12,95
Toevoegen
Arkosterol Arkosterol plus
ArkosterolArkosterol plus

ARKOSTEROL® PLUS bevat uitsluitend actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong, zoals Monacoline K gewonnen uit Rode Gist Rijst, twee plantenextracten: Zwarte Knoflook uitgedrukt in S-allyl cysteïne en Koriander met bio-actieve bestanddelen.

€19,95
Toevoegen
Vitals Rode gist rijst bio
VitalsRode gist rijst bio

Als basis voor Vitals Rode Gist Rijst met 2,5 mg monacoline K wordt biologisch geteelde rijst gebruikt, die niet behandeld is met pesticiden en die vrij is van gentechniek.

€19,95
Toevoegen

Overige categorieën in Vitamines & Supplementen

Rode Gist Rijst

Rode gist rijst (ook wel red yeast rice) is een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Het wordt er al eeuwenlang in grote hoeveelheden geconsumeerd. Rode gist rijst ontstaat door fermentatie van rijst met de gist Monascus purpureus waardoor de rijst een donkerrode kleur krijgt. Tijdens het fermentatieproces ontstaan de kenmerkende inhoudsstoffen. De belangrijkste daarvan is monacoline K.