Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Klantenservice
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
Filters

Merken

  • Toon meer
  • Toon minder

Vitaminen

Mineralen

Planten & Kruiden

  • Toon meer
  • Toon minder

Vetzuren

Aminozuren

Overige supplementen

Vitamines & Supplementen

Kan jouw lichaam wel wat ondersteuning gebruiken? Dan kunnen vitaminen, mineralen en supplementen een goede aanvulling zijn op jouw dagelijkse voeding.

Vitaminen

Vitaminen worden meestal in twee groepen verdeeld: in vet oplosbare en in water oplosbare vitaminen.

Er zijn dertien vitaminen: A, C, D, E, K en acht vitaminen B.

Mineralen

Mineralen zijn net als vitamines onmisbaar voor de gezondheid, groei en ontwikkeling. Mineralen komen in de natuur voor in gesteenten en komen via planten en dieren in kleine hoeveelheden in onze voeding terecht. Soms kan ons lichaam wel wat extra mineralen gebruiken, dan kan aanvulling met een voedingssupplement nuttig zijn. Dat geldt bijvoorbeeld bij zwangerschap, borstvoeding, uitzonderlijke sport- of leerprestaties, (langdurig) medicijngebruik, gewichtsverlies en voor vegetariërs en veganisten.

Fytotherapie

Kruidengeneeskunde ofwel "Fytotherapie" is simpel gezegd, genezen via planten door middel van verschillende toepassingen. In de volksmond wordt Fytotherapie "kruidengeneeskunde" genoemd.

Vetzuren

Vetten zijn opgebouwd uit verschillende soorten vetzuren: verzadigde- en onverzadigde vetzuren. Deze verschillende soorten hebben elk een specifieke invloed op de gezondheid. Hoe een vet is samengesteld (met andere woorden: uit welke vetzuren het bestaat) bepaalt dus uiteindelijk of een vet 'goed' of 'slecht' is.
Verzadigde vetzuren komen vooral voor in dierlijke producten (behalve vis): vette vleessoorten, volle zuivelproducten zoals boter en kaas. Ze laten het bloedcholesterolgehalte stijgen. Daarom moet je van deze vetzuren maar kleine hoeveelheden binnen krijgen.

Plantaardige oliën zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en zijn vrij van cholesterol. Vette vis is bijvoorbeeld een rijke bron van onverzadigde vetzuren. Onverzadigde vetzuren hebben een positieve invloed op de gezondheid. Omega 6- en Omega 3–vetzuren zijn essentiële onverzadigde vetzuren die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Deze vetzuren kunnen alleen niet of onvoldoende door het lichaam zelf worden aangemaakt en moeten via de voeding opgenomen worden.

Filter
1182 producten
Orthica Vitamine D-50
OrthicaVitamine D-50

Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan het proces van celvernieuwing. Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D  is ook goed voor de normale w

€25,95
Toevoegen
Orthica Vitamin poeder
OrthicaVitamin poeder

Vitamin Poeder bevat naast een brede samenstelling vitaminen per dagdosering ruim 25% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calcium (200 mg) en magnesium (100 mg). Vitamin Poeder is variabel te doseren en is daardoor al geschikt vanaf 1 jaar.

€28,95
Toevoegen
Orthica Enzym complex
OrthicaEnzym complex

Spijsverteringsenzymen bewerken het voedsel dat we consumeren tot voedingsstoffen die het lichaam kan gebruiken. Het lichaam maakt deze enzymen zelf aan. 

€18,95
Toevoegen
Orthica Co-enzym B complex
OrthicaCo-enzym B complex

Met co-enzymatische B-vitaminen. Helpt bij vermoeidheid is goed voor geheugen, concentratievermogen en gemoedstoestand en draagt bij aan de weerstand tegen stress.

€29,95
Toevoegen
Orthica Alfa liponzuur
OrthicaAlfa liponzuur

Alfa-liponzuur komt van nature voor in orgaanvlees zoals de nier, hart en lever. In mindere mate is alfa-liponzuur ook te vinden in erwten, spinazie, broccoli en tomaten.

€25,95
Toevoegen
NOW UC-II Collageen type 2
NOWUC-II Collageen type 2

UC-II is een combinatie van gestandaardiseerd kippenkraakbeen met rood alg zeemineralen.

€42,95
Toevoegen
NOW Pantotheenzuur 500mg (B5)
NOWPantotheenzuur 500mg (B5)

Panthotheenzuur (vitamine B5) draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en helpt bij het verminderen van vermoeidheid.

€19,95
Toevoegen

Overige categorieën in Vitamines & Supplementen

Vitamines & Supplementen

Vitaminen

Vitaminen worden meestal in twee groepen verdeeld: in vet oplosbare en in water oplosbare vitaminen.

Er zijn dertien vitaminen: A, C, D, E, K en acht vitaminen B.

Mineralen

Mineralen zijn net als vitamines onmisbaar voor de gezondheid, groei en ontwikkeling. Mineralen komen in de natuur voor in gesteenten en komen via planten en dieren in kleine hoeveelheden in onze voeding terecht. Soms kan ons lichaam wel wat extra mineralen gebruiken, dan kan aanvulling met een voedingssupplement nuttig zijn. Dat geldt bijvoorbeeld bij zwangerschap, borstvoeding, uitzonderlijke sport- of leerprestaties, (langdurig) medicijngebruik, gewichtsverlies en voor vegetariërs en veganisten.

Fytotherapie

Kruidengeneeskunde ofwel "Fytotherapie" is simpel gezegd, genezen via planten door middel van verschillende toepassingen. In de volksmond wordt Fytotherapie "kruidengeneeskunde" genoemd.

Vetzuren

Vetten zijn opgebouwd uit verschillende soorten vetzuren: verzadigde- en onverzadigde vetzuren. Deze verschillende soorten hebben elk een specifieke invloed op de gezondheid. Hoe een vet is samengesteld (met andere woorden: uit welke vetzuren het bestaat) bepaalt dus uiteindelijk of een vet 'goed' of 'slecht' is.
Verzadigde vetzuren komen vooral voor in dierlijke producten (behalve vis): vette vleessoorten, volle zuivelproducten zoals boter en kaas. Ze laten het bloedcholesterolgehalte stijgen. Daarom moet je van deze vetzuren maar kleine hoeveelheden binnen krijgen.

Plantaardige oliën zijn rijk aan onverzadigde vetzuren en zijn vrij van cholesterol. Vette vis is bijvoorbeeld een rijke bron van onverzadigde vetzuren. Onverzadigde vetzuren hebben een positieve invloed op de gezondheid. Omega 6- en Omega 3–vetzuren zijn essentiële onverzadigde vetzuren die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Deze vetzuren kunnen alleen niet of onvoldoende door het lichaam zelf worden aangemaakt en moeten via de voeding opgenomen worden.